Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 7g5.7kcal0.1g1.2g0g0.2g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1.9g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g33kcal0.6g4.4g0.8g1g
Valittu annoskoko57g16kcal0.3g2.2g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g29kcal0.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855