Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 62g252kcal0g61.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g42kcal0g10.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)83g105kcal9.2g0.3g7.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow21g115kcal0.2g0.2g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g42g138kcal5g27.5g1g3.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 250g97kcal0.4g20.4g0.2g3.8g
Fariinisokeri6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1905kcal39.4g316.4g49.2g17.2g
Valittu annoskoko560g953kcal19.7g158.2g24.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna280g476kcal9.9g79.1g12.3g4.3g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006