Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 88g15kcal1.6g0.4g0.4g1.7g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.8g0g0g
Maissi jyvät 69g100kcal2g17.8g1.7g2.6g
Fetajuusto, Milbona35g98kcal7g0.2g7.7g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g105g80kcal5.6g18.3g0.4g4.7g
Kana 105g198kcal21.3g0g12.6g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g70g21kcal1.4g4.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.1g11kcal0g0g1.3g0g
Chilikastike, Felix53g53kcal1.1g11g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1180kcal81.4g111.2g48.4g18g
Valittu annoskoko560g590kcal40.7g55.6g24.2g9g
Annoskoko puolitettuna280g295kcal20.4g27.8g12.1g4.5g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361