UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125151g348kcal13.1g10.4g28.7g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 173g132kcal3.3g26.8g0.3g1.7g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g38g309kcal0g0g34.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 77g30kcal0.1g6.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1701kcal34.8g98.4g127.4g12.2g
Valittu annoskoko560g850kcal17.4g49.2g63.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna280g425kcal8.7g24.6g31.9g3.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236