Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Adzika kaste 220ml5.5g9kcal0.3g1.4g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.7g69kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g309kcal9.6g27.6g17.2g10.4g
Valittu annoskoko560g155kcal4.8g13.8g8.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna280g77kcal2.4g6.9g4.3g2.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149