Lehtikaalinaksut

*Tässä reseptissä on käytetty pussitettua lehtikaalia (150 g) sekä sitruunalla maustettua avocadoöljyä.*

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Poista lehtiruodit.

Revi tai leikkaa lehtiosa sipsin kokoisiksi paloiksi.

Huuhtele ja linkoa täysin kuivaksi salaattilingolla.

Laita suureen kulhoon ja lisää öljy.

Leivo öljy lehdille tasaisesti.

Levitä pellille maltilla - naksut eivät saa peittää toisiaan.

Kuivata/paista uunissa 10-15 minuuttia eli kunnes lehtireunat juuri ja juuri alkavat tummua.

Ota uunista, ripottele suolaa pinnalle, jäähdytä ja syö!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g40g322kcal0g0g36.8g0g
Lehtikaali 520g207kcal17.9g21.1g3.1g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1059kcal35.8g42.2g79.8g20.8g
Valittu annoskoko560g529kcal17.9g21.1g39.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna280g265kcal9g10.6g20g5.2g
Arvot/100g100g95kcal3.2g3.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379981