Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g67g409kcal12.7g3.3g36.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale20g12kcal2g1g0.1g14.7g
Tattarijauho, Myllynparas47g159kcal6.1g31.7g0.8g2.5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g34g121kcal5.7g15.7g2.6g5.4g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.4g
Vesi335g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1975kcal54.8g109.2g140.8g68g
Valittu annoskoko560g988kcal27.4g54.6g70.4g34g
Annoskoko puolitettuna280g494kcal13.7g27.3g35.2g17g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365