Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 66g207kcal6.7g41.7g0.7g2.3g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 45g18kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1121g450kcal13.8g89.6g1.8g7g
Valittu annoskoko560g225kcal6.9g44.8g0.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna280g113kcal3.5g22.4g0.5g1.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967