Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g670g4086kcal127.3g33.5g368.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale201g121kcal20.1g10g0.6g146.7g
Tattarijauho, Myllynparas469g1594kcal61g316.5g8g24.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g335g1206kcal56.9g157.4g25.8g53.6g
Leivinjauhe 67g118kcal3.5g25.3g0g0.3g
Fiber husk (1rkl=10g)134g13kcal2g0g0.8g113.9g
Vesi3349g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g375g2738kcal3.8g3.8g300.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g19752kcal549.2g1093g1407.4g678.8g
Valittu annoskoko5600g9876kcal274.6g546.5g703.7g339.4g
Annoskoko puolitettuna2800g4938kcal137.3g273.3g351.9g169.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365