Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)3500g2380kcal56g521.5g3.5g0g
Emmental, punaleima 17%700g2030kcal238g0g119g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1400g1190kcal19.6g61.6g98g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g11200kcal627.2g1166.2g441g8.4g
Valittu annoskoko5600g5600kcal313.6g583.1g220.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna2800g2800kcal156.8g291.6g110.3g2.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629