Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g99g356kcal44.5g39.6g5.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2430g8505kcal291.6g1725.3g51g72.9g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 315g719kcal41.9g48.5g14.2g118.1g
Oivariini vähärasvainen27g149kcal0.3g0.3g16.2g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g19457kcal756.6g3627.4g174.6g382g
Valittu annoskoko5616g9729kcal378.3g1813.7g87.3g191g
Annoskoko puolitettuna2808g4864kcal189.2g906.9g43.7g95.5g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590