JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2552g8930kcal306.2g1811.5g53.6g76.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g168g1514kcal0g0g168.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g28g5.6kcal0g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 36g0.9kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1430g3289kcal414.7g35.7g171.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g27479kcal1442.2g3698g786.8g153g
Valittu annoskoko5616g13740kcal721.1g1849g393.4g76.5g
Annoskoko puolitettuna2808g6870kcal360.6g924.5g196.7g38.3g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628