Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2173g13035kcal521.4g143.4g1173.2g0g
Kananmuna kuoreton 1992g2841kcal248.9g6g204.1g0g
Emmental, punaleima 17%1358g3938kcal461.7g0g230.8g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 91g159kcal4.7g34.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g39946kcal2473.4g367.2g3216.2g1g
Valittu annoskoko5616g19973kcal1236.7g183.6g1608.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna2808g9986kcal618.4g91.8g804.1g0.3g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526