Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1129g632kcal95.9g56.4g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu573g722kcal63.1g1.7g51.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%54g135kcal7.6g6g3g26.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit145g578kcal57.8g23.1g28.9g21.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale45g27kcal4.5g2.3g0.1g33g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g632g607kcal26.5g107.4g1.3g31g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g226g41kcal4.7g0.5g0.9g6.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen316g439kcal60g0g22.1g0g
Katkarapu 316g216kcal45.6g0g3.5g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g226g312kcal60.9g0g7.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g45g6.8kcal0.5g0.9g0.1g0.6g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä555g844kcal173.2g0g16.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g226g113kcal2.3g27.1g2.3g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1129g2822kcal203.2g16.9g214.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g14989kcal1611.6g484.6g709g238.2g
Valittu annoskoko5616g7494kcal805.8g242.3g354.5g119.1g
Annoskoko puolitettuna2808g3747kcal402.9g121.2g177.3g59.6g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878