Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1081g270kcal10.8g52.9g2.2g27g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1501g1074kcal27.3g216.6g3g16.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl750g901kcal25.5g27g75g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1201g2041kcal228.1g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g8837kcal593.4g612g416.4g91.4g
Valittu annoskoko5616g4419kcal296.7g306g208.2g45.7g
Annoskoko puolitettuna2808g2209kcal148.4g153g104.1g22.9g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759