Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 124g94kcal2.3g19.2g0.2g1.2g
Parsakaali (Pirkka)78g23kcal3.6g1.6g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.9g2.1kcal0g0.4g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g22g72kcal4.8g0.1g6g0g
Vesi311g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g399kcal22.2g45.2g13g3.4g
Valittu annoskoko563g199kcal11.1g22.6g6.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna281g100kcal5.6g11.3g3.3g0.9g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056