Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)148g247kcal20.7g1g19.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g141g84kcal2.1g18.3g0.1g1.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g28g20kcal0.9g3.4g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g786kcal49.8g48g45.8g2.6g
Valittu annoskoko563g393kcal24.9g24g22.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna281g197kcal12.5g12g11.5g0.7g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326