Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g203kcal15.8g1.1g15.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g141g360kcal25.3g4.5g26.7g0.7g
Ranskankerma Valio68g189kcal1.7g2.4g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2033kcal132g17.2g159.6g1.4g
Valittu annoskoko563g1016kcal66g8.6g79.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna281g508kcal33g4.3g39.9g0.4g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357