Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 129g412kcal34.4g0g30.8g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g161g562kcal20.6g112g3.1g5.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen161g53kcal5.3g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g2341kcal139.8g244g89.2g11.4g
Valittu annoskoko562g1170kcal69.9g122g44.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna281g585kcal35g61g22.3g2.9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518