Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 281g583kcal45.6g0g45g0g
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1285kcal98g19.2g91.2g11.8g
Valittu annoskoko563g642kcal49g9.6g45.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna281g321kcal24.5g4.8g22.8g3g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914