Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g94g136kcal14.1g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g924kcal60g86.8g35.6g5.6g
Valittu annoskoko563g462kcal30g43.4g17.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna281g231kcal15g21.7g8.9g1.4g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479