Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Pinaatti 31g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Paprika keskiarvo 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g161kcal8.4g23.2g2g13g
Valittu annoskoko563g80kcal4.2g11.6g1g6.5g
Annoskoko puolitettuna281g40kcal2.1g5.8g0.5g3.3g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795