Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 42g155kcal4.4g31.7g0.4g2.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%113g68kcal3.6g8g2.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)36g71kcal1.4g12.4g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g34g49kcal4.3g0.1g3.8g0g
Lohi tuoresuolattu 282g506kcal68.2g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g1697kcal163.8g104.4g67g4.4g
Valittu annoskoko563g849kcal81.9g52.2g33.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna281g424kcal41g26.1g16.8g1.1g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281