Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 58g59kcal0.8g2.8g4.8g1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl30g273kcal0g0g30.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto292g817kcal55.5g0.1g64.2g0g
Purjosipuli 677g155kcal12.3g16.3g1.4g14.2g
Vesi, vesijohtovesi 3035g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)876g1208kcal183.9g0g52.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow467g117kcal4.2g22.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g6327kcal584.2g83.8g394.2g30.4g
Valittu annoskoko5628g3164kcal292.1g41.9g197.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna2814g1582kcal146.1g21g98.6g7.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836