Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)100g130kcal18g2.2g6.1g0.1g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g21g73kcal1.4g17g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g633kcal45.4g80.2g13.6g12.6g
Valittu annoskoko564g316kcal22.7g40.1g6.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna282g158kcal11.4g20.1g3.4g3.2g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201