Kasvissosekeitto

Kasvikset kuoritaan, keitetään kasvisliemessä, soseutetaan ja lisätään kerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Nellikaneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Kasvisliemivalmiste Knorr30g90kcal2.6g3g6.9g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11260g2485kcal58g405.4g43g105.6g
Valittu annoskoko5630g1243kcal29g202.7g21.5g52.8g
Annoskoko puolitettuna2815g621kcal14.5g101.4g10.8g26.4g
Arvot/100g100g22kcal0.5g3.6g0.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113964