Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)427g115kcal5.5g20.5g0.9g7.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3736g6201kcal709.7g0g373.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl29g72kcal3.5g0.4g6.3g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g320g445kcal40g1g31.4g0g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.9g1.6g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma427g512kcal13.7g19.2g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g15864kcal1578.4g322g912.8g31.6g
Valittu annoskoko5632g7932kcal789.2g161g456.4g15.8g
Annoskoko puolitettuna2816g3966kcal394.6g80.5g228.2g7.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726