Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2800g3147kcal591.6g0g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g6660kcal1203.8g56.8g170.4g14.2g
Valittu annoskoko5632g3330kcal601.9g28.4g85.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna2816g1665kcal301g14.2g42.6g3.6g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564