Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 809g554kcal116.8g0g8.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g2248g6518kcal247.2g1236.2g58.4g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl61g546kcal0g0g60.7g0g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g52kcal2.1g12g0.6g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1798g2877kcal37.8g68.3g269.7g1.8g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.4g
Oregano, kuivattu 16g48kcal1.7g3.4g1.6g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11268g22474kcal834g2704.4g904.4g35.8g
Valittu annoskoko5634g11237kcal417g1352.2g452.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna2817g5619kcal208.5g676.1g226.1g9g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551