Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g239g1101kcal14.4g107.7g69.4g2.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)144g65kcal0.4g15.1g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g120g204kcal8.6g19.1g10.2g1.2g
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g3047kcal55.8g334.8g166.8g7.2g
Valittu annoskoko564g1524kcal27.9g167.4g83.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna282g762kcal14g83.7g41.7g1.8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509