Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g225g297kcal47.2g0g11.2g0g
Sipulikuutiot Apetit84g22kcal1g4g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys25g89kcal0.2g22g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)56g46kcal5.3g6.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g988kcal107.6g64.4g32g0g
Valittu annoskoko565g494kcal53.8g32.2g16g0g
Annoskoko puolitettuna282g247kcal26.9g16.1g8g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110