Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 451g108kcal8.2g9.9g1.4g10.4g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu11g101kcal0g0g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)23g32kcal0.9g2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1129g519kcal19.8g28g30.2g21.2g
Valittu annoskoko565g260kcal9.9g14g15.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna282g130kcal5g7g7.6g5.3g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200