Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1002g1703kcal190.3g0g100.2g0g
Sipuli kuivattu 23g61kcal2.4g7.9g0.4g7.9g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g38g58kcal2.1g11g0.6g0g
Mustapippuri 16g46kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 1002g984kcal30.6g199.5g3.3g10.1g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1002g1703kcal25g60.1g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g9414kcal514.4g577.2g535.8g44.8g
Valittu annoskoko5640g4707kcal257.2g288.6g267.9g22.4g
Annoskoko puolitettuna2820g2354kcal128.6g144.3g134g11.2g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659