Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g4000g14200kcal260g1280g920g72g
Taloussuklaa, Fazer1200g6180kcal46.8g672g360g63.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g42015kcal723.6g3906.6g2650.2g271.2g
Valittu annoskoko5640g21008kcal361.8g1953.3g1325.1g135.6g
Annoskoko puolitettuna2820g10504kcal180.9g976.7g662.6g67.8g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745