VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4795g2206kcal153.4g230.2g71.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 180g602kcal0.1g146.7g0.1g2.5g
Sokeri 144g584kcal0g143.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g27g88kcal2g14.6g1.9g0.7g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g495g702kcal61.8g1.5g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g8364kcal434.6g1073.4g249.6g6.4g
Valittu annoskoko5640g4182kcal217.3g536.7g124.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna2820g2091kcal108.7g268.4g62.4g1.6g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302