Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4000g5748kcal640g0g356g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g287g820kcal7.7g151.9g20.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1333g2133kcal106.7g53.3g173.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g17403kcal1508.8g410.4g1098.8g0g
Valittu annoskoko5640g8702kcal754.4g205.2g549.4g0g
Annoskoko puolitettuna2820g4351kcal377.2g102.6g274.7g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484