Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2804g3151kcal592.5g0g84.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g6670kcal1205.6g57g170.6g14.2g
Valittu annoskoko5640g3335kcal602.8g28.5g85.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna2820g1668kcal301.4g14.3g42.7g3.6g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564