Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2400g4688kcal448.6g0g324g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1000g350kcal24g47g5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%800g640kcal25.6g48g40g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g13322kcal1027.4g302.2g879.8g15g
Valittu annoskoko5640g6661kcal513.7g151.1g439.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna2820g3330kcal256.9g75.6g220g3.8g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329