Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)30g21kcal0.2g2.8g1.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska2997g899kcal42g194.8g15g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1798g2392kcal151.8g316.5g36g89.9g
Hunaja 120g396kcal0.6g96.9g0g0g
Viinietikka 180g37kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g9412kcal406.4g1277.4g288.4g193.6g
Valittu annoskoko5640g4706kcal203.2g638.7g144.2g96.8g
Annoskoko puolitettuna2820g2353kcal101.6g319.4g72.1g48.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570