Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1751g428kcal24.2g34.1g8.8g43.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1751g2251kcal363.4g0g87.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1576g552kcal25.2g108.7g1.6g22.1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g525g2049kcal152.3g7.9g157.6g0g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11284g11206kcal1131.2g302.8g581.4g134.6g
Valittu annoskoko5642g5603kcal565.6g151.4g290.7g67.3g
Annoskoko puolitettuna2821g2802kcal282.8g75.7g145.4g33.7g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374