Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Sipuli 1600g484kcal20g76.8g3.2g27.2g
Vesi, vesijohtovesi 2080g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g320g896kcal60.8g0.1g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11296g4520kcal180.8g344.2g249.6g134.4g
Valittu annoskoko5648g2260kcal90.4g172.1g124.8g67.2g
Annoskoko puolitettuna2824g1130kcal45.2g86.1g62.4g33.6g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255