Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.2g5.9kcal0.2g0.4g0.4g0g
Hunaja 5.9g19kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 80g44kcal0.7g9.8g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g84g99kcal2.5g3.3g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g544kcal13.8g72g19.2g17g
Valittu annoskoko565g272kcal6.9g36g9.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna283g136kcal3.5g18g4.8g4.3g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316