Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow56g45kcal2.4g7.3g0.5g1.7g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)31g11kcal0.7g1.5g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g87g149kcal16.6g0g8.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g673kcal44.8g55g27.2g9g
Valittu annoskoko565g337kcal22.4g27.5g13.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna283g168kcal11.2g13.8g6.8g2.3g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278