Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 75g227kcal13.4g36.4g0.8g8g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 75g96kcal16.2g0g3.4g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g23g54kcal3.4g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g808kcal67.8g83.6g17.2g20g
Valittu annoskoko566g404kcal33.9g41.8g8.6g10g
Annoskoko puolitettuna283g202kcal17g20.9g4.3g5g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346