Nan leivän lisuke

Tarvitaan sipulikeittojauhetta, 1 keltainen paprika, kaksi chilipalkoa.

Tulee lisuke ja sen kastike.

1. lisää keittojauheeseen noin 2 dl kuumaa vettä, anna turvota noin 2 tunnin ajan
2, pilko paprika ja chilipalot.

Muista poistaa tarkoin chilin siemenet
3- lisää pilkotut paprika ja chili seokseen, sekoita
4. anna seistä 30 min.
5. keitä seosta miedolla lämmöllä 15 min, lisää tarvittaessa vettä, niin että seos on sekoitettavissa
6. siivilöi neste omaan kulhoon; siitä tulee miedompi kastike.

Kastiketta pitäisi tulla 1/3 täytteen määrästä
7. täyte toiseen kulhoon, jonka pitää olla kastiketta selkeästi tulisempaa
8. paista nan-leivät, täytettä leivän päälle ja maun mukaan kastiketta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Timo55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2814g848kcal26.5g143.5g5.6g56.3g
Chili paprika punainen1266g507kcal25.3g114g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1576g4255kcal118.2g772.1g78.8g157.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g11218kcal340g2059.2g168.8g427.8g
Valittu annoskoko5656g5609kcal170g1029.6g84.4g213.9g
Annoskoko puolitettuna2828g2805kcal85g514.8g42.2g107g
Arvot/100g100g99kcal3g18.2g1.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115019