Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2957g534kcal16.6g73.9g11.8g20.7g
Tonnikala öljyssä 1714g3252kcal464.7g0g154.2g0g
Edam 17%986g2691kcal276g19.7g167.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g12953kcal1514.6g187.2g667.2g41.4g
Valittu annoskoko5656g6477kcal757.3g93.6g333.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna2828g3238kcal378.7g46.8g166.8g10.4g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204