Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Peruna, vanha, kuorittu 2400g1827kcal45.1g372g4.8g24g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g10504kcal740.6g938.6g375.6g129.2g
Valittu annoskoko5656g5252kcal370.3g469.3g187.8g64.6g
Annoskoko puolitettuna2828g2626kcal185.2g234.7g93.9g32.3g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957