Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g449g646kcal98.7g0g26.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola50g80kcal4g2g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g50g170kcal7g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1133g1802kcal219.8g5.6g97.8g0.6g
Valittu annoskoko566g901kcal109.9g2.8g48.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna283g451kcal55g1.4g24.5g0.2g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955