Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3020g884kcal28.4g135.9g12.1g57.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Oltermanni 17%400g1080kcal120g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11320g11576kcal991.2g303g684.2g114.8g
Valittu annoskoko5660g5788kcal495.6g151.5g342.1g57.4g
Annoskoko puolitettuna2830g2894kcal247.8g75.8g171.1g28.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235