Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1351g4729kcal175.7g918.8g5.4g51.3g
Ruisjauho Pirkka400g1221kcal38.8g244.2g8g60.1g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g30g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1001g300kcal10g40g4g2g
Kebablastu 300g, pouttu751g1877kcal112.6g37.5g142.6g7.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g701g420kcal2.8g105.1g0.7g9.8g
Pizzajuusto, valio375g1276kcal93.8g0g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11320g20533kcal867.4g2691.2g616.6g261.4g
Valittu annoskoko5660g10266kcal433.7g1345.6g308.3g130.7g
Annoskoko puolitettuna2830g5133kcal216.9g672.8g154.2g65.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029